Ο Γιώργος Λιάγκας σε απρόσμενη ανακοίνωση για τη νέα παρουσιάστρια στο Πρωινό

Γιώργος Λιάγκας

"Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι"!

Ο Γιώργος Λιάγκας, μόλις ολοκληρώθηκε η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Πρωινό της Παρασκευής, αποφάσισε να αποκαλύψει ότι στην εκπομπή θα υπάρξει άφιξη νέου συνεργάτη. Συγκεκριμένα, είπε πως πρόκειται για γυναίκα αγαπημένη στο κοινό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος.

Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.