Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς και η δημόσια κουβέντα για τα συμβόλαια

Νίκος Μουτσινάς

"Έχω το δικαίωμα να πω φεύγω; Δεν το έχω; Τέλη Ιουνίου όμως... θα το έχω".

Γιώργος Λιάγκας και Νίκος Μουτσινάς, μεταξύ σοβαρού και αστείου, φαίνεται πως δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλήσουν κάποιες μέρες δημόσια για τα συμβόλαιά τους με τα κανάλια και τις διαθέσεις τους, επιβεβαιώνοντας συνήθως και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Μία από αυτές τις μέρες ήταν και η Πέμπτη…

Μέσα από το Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς άδραξε την ευκαιρία με αφορμή τη Βάνια να εκφράσει για ακόμα μια φορά την επιθυμία του. «Έχω το δικαίωμα να πω φεύγω; Μη με ταράζετε, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα. Δεν το έχω; Τέλη Ιουνίου όμως… θα το έχω», είπε.

Στη συνέχεια, ακολούθησε απόσπασμα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα για το δικό του συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, όπου είπε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους ήρθε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 και κάνω την εκπομπή την οποία είχα συμφωνήσει με το κανάλι, από τις 10:00 έως τις 11:30. Αυτό είχα συμφωνήσει, αυτό έχω υπογράψει με το κανάλι. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχει σημασία. Ήρθε το Μουντιάλ και κάνω την εκπομπή μιάμισης ώρα που πέρυσι τον Μάιο είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Κάποια στιγμή έπρεπε να μιλήσουμε κι εμείς».

Μετά από αυτό, ήρθε το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά: «Καλά τα είπε ο Γιώργος. Τις δικές μου συμφωνίες σκέφτομαι. Το κανάλι έχει ακούσει ότι δεν είναι αυτή η συμφωνία, ενώ οι δικοί μας τόσα που λέω… καναλάρα».

Αφόρητη η καταπίεση των παρουσιαστών φέτος στην ελληνική τηλεόραση από τα συμβόλαιά που έχουν υπογράψει με τα κανάλια…