Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα ως εκπομπή»

Γιώργος Λιάγκας

"Επίσης να σας πω ότι η άποψή μας για τη συγκεκριμένη υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο κι αταλάντευτο τρόπο από πέρυσι. Όχι παιχνιδάκια λοιπόν" ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινό με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Σαν ομάδα έχουμε ρεπορτάζ με ονόματα για την Πισπιρίγκου και να πω και κάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού. Ποτέ. Είναι μέσα στο DNA μου. Σε αυτόν τον κήπο της τηλεόρασης θεωρώ ότι είναι κουτό να σφαζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Είναι ηλίθιο. Ούτε έχω ψέξει κανένα για τον τρόπο που κάνει ρεπορτάζ. Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο και μπράβο του.» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα ως εκπομπή -συγγνώμη κύριοι συνάδελφοι- μετά από 30 χρόνια εγώ δημοσιογραφίας… Συγγνώμη γελάμε και δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα σας για το πως θα κάνουμε το ρεπορτάζ. Επίσης να σας πω ότι η άποψή μας για τη συγκεκριμένη υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο κι αταλάντευτο τρόπο από πέρυσι. Όχι παιχνιδάκια λοιπόν.» σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.