Ο Γιώργος Λιάγκας για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με παρουσιάστρια: «Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό»

Γιάννης Στάνκογλου

"Είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου: θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Ο Γιάννης Στάνκογλου επιβεβαίωσε τους προηγούμενους μήνες ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen. Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία 20 χρόνια. Το πρωί της Δευτέρα, όμως, μέσα από το Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», είπε η δημοσιογράφος.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε από την πλευρά του τα εξής: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου «θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός