Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει και η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: «Έβαλα τον σπόρο»

Γιώργος Λιάγκας

Όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το παρασκήνιο αυτής της επιστροφής. Ο Γιώργος Λιάγκας γυρίζει πίσω... στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Μια επιστροφή που εξέπληξε πολλούς, καθώς ελάχιστοι γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα δρομολογούταν υπό άκρα μυστικότητα αυτή η επιστροφή. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα, στην εκπομπή της Τρίτης.

Μετά από την πάσα που της έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, η Φαίη Σκορδά ανέφερε τα εξής:

«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι.

Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;