Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τέλος στην κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά - Ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι ήταν τραβηγμένο αυτό που είχε πει στον αέρα για τον Θέμη Γεωργαντά

Τέλος στον πόλεμο δηλώσεων που γίνεται μεταξύ τους τις τελευταίες μέρες, επιχείρησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, απαντώντας ήπια στα χθεσινά σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 
 
Όλα ξεκίνησαν από το καρφί του Γρηγόρη για την παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή. Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει ότι αυτό ήταν αγενές. Μέσα από την τελευταία του εκπομπή, λοιπόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης πέταξε αρκετά καρφιά στον Γιώργο Λιάγκα και του θύμισε και αυτό που είχε πει στον αέρα για τον Θέμη Γεωργαντά, ότι έχει κάνει καριέρα με δημόσιες σχέσεις.

Το βίντεο με τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου έπαιξαν στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της: «Όλοι λέγατε ότι ήταν αγένεια, μόνο στον Γιώργο απάντησε. Εγώ λέω να μη μιλήσει κανείς και να πάμε στο επόμενο θέμα. Επειδή ο Γρηγόρης του τη βίδωσε τώρα τελευταία και μιλάει…».

«Όταν δεν μιλάς είναι σαν να τον απαξιώνεις», παρατήρησε ο Γιώργος και τότε ήρθε η «μπηχτή» από την Φαίη: «Γι' αυτό θέλω να πάμε στο επόμενο θέμα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ ότι σε αυτή τη δουλειά το σημαντικότερο πράγμα -και εγώ και ο Γρηγόρης είμαστε άνθρωποι που έχουμε βιώσει επιτυχία στη δουλειά αυτή, κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει να υπάρχει- δεν είναι ούτε πόσα λεφτά έχεις βγάλει, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που μας μένει τελικά είναι τι θα λένε οι άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί για σένα και όχι πάνω στον αέρα. Για μένα είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτό και αυτό θα ήθελα στο μέλλον. Τον γρηγόρη πραγματικά δεν πρόκειται να τον σχολιάσω, τον εκτιμώ πάρα πολύ τηλεοπτικά και το ξέρει. Θεωρώ ότι με το δικό του ταμπεραμέντο και τη δική του αισθητική έχει κάνει μια πολύ σημαντική πορεία, είναι από τους σημαντικότερους παρουσιαστές που έχουν βγει στην Ελλάδα».

Για όσα είχε πει στον αέρα για τον Θέμη Γεωργαντά, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του: «Σε ότι αφορά με αυτό που είχε γίνει με τον Θέμη, ήταν άκομψο από μέρους μου, ήταν τραβηγμένο, ήταν μια πλάκα που την τράβηξα εγώ πάνω από τα όρια -γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω πότε έχω κάνει χαζομάρες. Ξέρει ο Θέμης…».