Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε εξηγήση στη Βίκυ Καγιά για τον «υποτιθέμενο» γάμο με τον Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά: «Ξέρω ότι δεν το είπες κακοπροαίρετα, αλλά ένα θεματάκι δημιουργήθηκε».

Η συνέντευξή της Βίκυς Καγιά στο περιοδικό HELLO τον περασμένο Μάρτιο είχε αποτελέσει αφορμή για τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει ότι ο Ηλίας Κρασσάς έχει κάνει πρόταση γάμου στην Βίκυ Καγιά. «Τώρα δεν θέλω να το συζητήσω. Μας έχει κάψει ο Λιάγκας γενικά. Βαράνε τα τηλέφωνα δίχως λόγο και αφορμή, δεν θέλω να το συζητήσω. Είναι κάτι που πιστεύει ο ίδιος. Ας το πιστεύει. Θα πρέπει κάθε μήνα να παντρεύομαι», είχε απαντήσει η Βίκυ Καγιά.

Σήμερα, οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα. Ο Γιώργος άνοιξε το θέμα λέγοντας: «Με τον Ηλία κάναμε μπάνιο μαζί στη Βουλιαγμένη, έχουμε κάνει και λίγο παρέα. Έχουμε ένα κοινό γνωστό, δεν είναι ανάγκη να πούμε ποιος είναι, ο οποίος μου είπε με χαρά: «Νομίζω ότι ο Ηλίας παντρεύεται». Αυτός μου το μετέφερε ότι πάει πολύ καλά η σχέση σας. Επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι σε συμπαθώ πολύ, είπα με χαρά ότι πρέπει να έχει γίνει πρόταση γάμου. Έγινε χαμός μετά». 

«Ξέρω ότι δεν το είπες κακοπροαίρετα, αλλά ένα θεματάκι δημιουργήθηκε. Μου έλεγαν στο σουπερμάρκετ «Να ζήσετε»!», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

//www.youtube.com/embed/GCQVwa8KMNs

Διαβάστε ακόμα:

H Βίκυ Καγιά απαντά για την πρόταση γάμου: «Μας έχει κάψει ο Λιάγκας»!