Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει την περιπέτειά του με τον υπόκοσμο: «Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ»

Γιώργος Λιάγκας

«Δεν τα έδωσα τα λεφτά. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο, εγώ δεν μπήκα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή την κλοπή του αυτοκινήτου της Σόφης Πασχάλη, ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τη δική του αντίστοιχη περιπέτεια, που είχε πριν από μερικά χρόνια.

«Μου είχαν κλέψει βράδυ το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι. Έκανα τηλεπαιχνίδι τότε, γυρνούσα στις 02:00 και ξύπναγα νωρίς γιατί έκανα και ραδιόφωνο. Είχα πρωτοχωρίσει τότε και έμενα σε ένα σπίτι στο κέντρο της Βουλιαγμένης, μικρό σπίτι, αλλά είχε πάρκινγκ. Και λέω να το βάλω και να το βγάλω από το πάρκινγκ, είναι πέντε λεπτά παραπάνω ύπνος και το άφησα πρώτη φορά έξω. Ήταν ένα Range Rover Sport, παλιό, αλλά το Sport», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Και βγήκα έξω το πρωί και είδα μόνο τα θραύσματα από τα τζάμια. Το λέω πρώτη φορά, δεν το έχω πει ποτέ. Πάω στην αστυνομία, κάνω την καταγγελία και μετά από δύο μέρες με πήραν με απόκρυψη. Και μου λένε “θέλουμε εφτά χιλιάρικα για να σου γυρίσουμε πίσω το αυτοκίνητο”. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις με τον υπόκοσμο, εγώ δεν μπήκα. Δεν τα έδωσα τα λεφτά, το αυτοκίνητο δεν βρέθηκε ποτέ. Πήρα το κομμάτι της ασφάλειας και αγόρασα καινούργιο».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Μετά από ενάμιση μήνα, με παίρνουν τηλέφωνο από ένα μαγαζί της Γλυφάδας και μου λένε “κύριε Λιάγκα, υπάρχουν κάποια έγγραφα και κάποιες ρακέτες τένις στο μαγαζί μας, δικά σας, ελάτε να τα πάρετε”. Αυτά πήγα και τα πήρα. Δεν ρώτησα τίποτα. Πήγα, τα πήρα κι έφυγα».