Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1!

«Ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει, αλλά εγώ ξέρω ότι…».

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη μίλησε ο Τζώνη Καλημέρης στην κάμερα του “Πρωινό”. Την σκυτάλη, έπειτα, πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τόνισε πως είναι πιθανό να κάνει κάτι ξεχωριστό φέτος ο Ουγγαρέζος, ενώ έριξε και τις μπηχτές του κατά όλων αυτών που τόνισαν πως γύρισε στο Πρωινό ο παρουσιαστής για να… σώσει τον Γιώργο και τη Φαίη.

«Την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσαμε με τη Μαίρη δύο concept τα οποία μοιάζουν να έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Είναι όμως λίγο νωρίς, έτσι κι αλλιώς για τον Οκτώβριο μιλάμε. Ο Δημήτρης θα είναι δύο φορές την εβδομάδα απ’ ότι έχω καταλάβει, δεν ξέρω αν θα είναι στάνταρ αυτό ή θα είναι για λίγες εβδομάδες, στο Πρωινό, θα κάνει το Ougachallenge εκεί. Σκεφτόμασταν να κάνει μια ξεχωριστή εκπομπή, αλλά μόνο του το Ougachallenge δεν θα μπορούσε να σταθεί και δεν προλαβαίναμε για κάτι περισσότερο άμεσα», είπε ο Τζώνη Καλημέρης.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε με τη σειρά του: «Σε ότι αφορά τη Συνατσάκη, παρότι ότι τελειώνει το συμβόλαιό της, θα είναι του χρόνου εδώ, τον Οκτώβριο με κάτι δικό της. Ο Ουγγαρέζος θα έρχεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, δεν θα είναι μόνιμα στην εκπομπή, αυτό έχουμε πει. Εγώ ξέρω ότι αν προλάβουν θα κάνουν και φέτος κάτι σε εκπομπή, αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά είπε για το γεγονός ότι δεν ήταν παρών ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άρα κρατάμε αυτό και ότι σήμερα δεν είναι μαζί μας και όχι αυτά που σχολιάζανε χθες», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Τι; Το ότι ήρθε να μας σώσει; Μας έσωσε και έφυγε. Και ποιοι το λένε τώρα αυτό, αυτοί που κάνουν τρία».