Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά στον Νίκο Μουτσινά: «Μην το λες σε μένα, αδικείς τον εαυτό σου»

Γιώργος Λιάγκας

"Χαλάμε 500 χιλιάρικα σαν κράτος για να τον προβάλλουμε. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, που έχω τεράστια αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου. Λίγη σοβαρότητα", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για όσα είπε στο Καλό Μεσημεράκι σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή του 16χρονου Victor Vernicos στη Eurovision 2023. Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

«Κάποιοι εχθές, ο φίλος μου ο Μουτσινάς εξερράγη, γιατί είπα εγώ ότι θα πατώσει. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα πατώσει ή ότι το είπα εγώ; Για να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι το πρόβλημα είναι αν πατώσει κάτι, όχι ότι κάποιος λέει ότι θα πατώσει. Και δεν φταίει το παιδί, το είπα και χθες Νίκο μου, φταίνε αυτοί που τον έστειλαν… Αν κάποιος είναι ανέτοιμος.

Και μένα παίζει ο γιος μου πόλο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίζει στην Εθνική κόσμου, ας μου πει όμως ο προπονητής του, δηλαδή η ΕΡΤ, ότι δεν κάνει για την Εθνική κόσμου κι είναι ένα άγουρο παιδί. 16 χρονών, που δεν έχει πατήσει σε πίστα. Και χαλάμε 500 χιλιάρικα σαν κράτος για να τον προβάλλουμε. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, που έχω τεράστια αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου. Λίγη σοβαρότητα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το πρόβλημα δεν είναι του Νίκου είναι της Αγγελικής Γιαννακοπούλου της αρχισυντάκτριάς του. Σήμερα. κ. Γιαννακοπούλου που είμαστε χρόνια φίλοι, θέλω να παίξετε ολόκληρο το απόσπασμα στον Νίκο που λέω καλή επιτυχία στο παιδί, ένα ταλαντούχο νέο παιδί κι ευχόμαστε τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα, όμως θεωρώ ότι η ΕΡΤ έκανε λάθος επιλογή.

Μην το λες σε εμένα, εγώ είμαι πραγματικά eurofan. Σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κριτική σε ένα νέο ταλαντούχο παιδί, αλλά δεν μπορούμε να μην κάνουμε κριτική σε αυτούς που επιλέγουν κάποιον και τον στέλνουν ξυπόλητο στα αγκάθια. Το παιδί είναι ταλαντούχο και μακάρι να σκίσει. Η κριτική μου δεν ήταν για το παιδί. Στο λέω για να μη με αδικείς γιατί αδικείς κι εσύ μετά τον εαυτό σου κι αδικούμε ο ένας τον άλλον και μετά βαριέσαι».