Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει δική του εκπομπή στο Mega!

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Μια κάπως… ασυνήθιστη ανακοίνωση έγινε μέσα από το Πρωινό την Παρασκευή, αφού ο Γιώργος Λιάγκας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ουσιαστικά… ανακοίνωσε τη νέα εκπομπή του Mega που θα παρουσιάζει ο Κώστας Τσουρός! Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, την είδηση του μετέφεραν στελέχη του σταθμού. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να δώσω μια αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε από το Mega. Την πληροφορία την έχω από στελέχη του Mega, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Εγώ δεν κάνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά είμαι στο χώρο, μιλάω με ανθρώπους και το λέω με ποσοστό βεβαιότητας  99,9%. Δεν πήρα τον Κώστα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση να τον ρωτήσω για να μου επιβεβαιώσει ή όχι. Γιατί πολλές φορές οι φίλοι –και κάνουμε παρέα με τον Κώστα- δεν θα μπορούσε να μου πει ψέματα. Εγώ το έμαθα όμως ως δεδομένο».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Ο Κώστας Τσουρός φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ανοίγει τα φτερά του μόνος του. Αναλαμβάνει ως κεντρικός παρουσιαστής εκπομπή σαββατοκύριακο μεσημέρι στο Mega. Η εκπομπή θα είναι απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Τώρα, αν θα είναι ένα τέταρτο νωρίτερα ή ένα τέταρτο πιο αργά, δεν το γνωρίζω. Πάντως, σας το δίνω αποκλειστικά, είναι μια σίγουρη πληροφορία. Δεν νομίζω να διαψευστώ, διότι μαθαίνω ότι θα βγάλει το Mega τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, και ανακοίνωση».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Παραμένει στο Mega ο Κώστας Τσουρός, τον τιμά το κανάλι που δουλεύει και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να του εμπιστευτεί δικιά του εκπομπή. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει εκπομπή μεσημεριανή το σαββατοκύριακο, στη ζώνη προβολής απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού».