Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκάλυψε την επανασύνδεση με τον Φοίβο μετά από 21 χρόνια

Γιώργος Λεμπέσης

Όσα είπε ο Γιώργος Λεμπέσης για τη νέα τους συνεργασία!

Ο Γιώργος Λεμπέσης και ο Δημήτρης Κόκοτας μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα στην κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, όμως, ο πρώτος τραγουδιστής αποκάλυψε την επερχόμενη καλλιτεχνική του επανασύνδεση με τον Φοίβο ύστερα από 21 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λεμπέσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εύχομαι το 2024, που θα έρθει, να μας βρει πάνω απ’ όλα με υγεία. Εγώ προσωπικά περιμένω αρκετά πράγματα το ’24. Το 2023 ήταν μια καλή χρονιά. Είμαι ένας πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος μπαμπάς γιατί ο γιος μου είναι δύο ετών και έχω τρελαθεί! Πιστεύω ότι ο Δημήτρης το έχει ζήσει αυτό πολύ πιο έντονα γιατί έχει μια καταπληκτική κόρη που είναι μεγαλύτερη και την λατρεύω και εγώ την κόρη του. Έχει μια φανταστική οικογένεια».

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το 2024 να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία, να σταματήσουν κάποιοι πόλεμοι μεγάλοι που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και να βάλουν οι μεγαλύτεροι λίγο μυαλό».

«Επίσης, το 2024 θα έρθει ένα καινούργιο τραγούδι με τον Φοίβο μετά από 20 – 21 χρόνια! Λογικά θα κυκλοφορήσει προς την άνοιξη, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. » τόνισε ακόμα, με χαμόγελο, ο Γιώργος Λεμπέσης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha Κύπρου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo