Ο Γιώργος Κοψιδάς εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» και ξεκαθάρισε για τη δήλωση στην αποχώρησή του

Γιώργος Κοψιδάς

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς στον Νίκο Μουτσινά.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» εισέβαλε σήμερα ξαφνικά ο Γιώργος Κοψιδάς και άφησε άναυδο τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, για τον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά, ενώ ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις που έκανε στην αποχώρησή του.

«Νομίζω ότι και ο τελευταίος τηλεθεατής έχει καταλάβει ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, με στρατηγική καθαρά. Του Αλέξη βγήκε πολύ έντονα όταν έγιναν κόκκινη και μπλε ομάδα, από εκεί εκδηλώθηκε πολύ. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε δευτερόλεπτα. Ο Αλέξης παίζει το παιχνίδι πολύ πιο έξυπνα κι έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους και το παιχνίδι μπορεί να πάει πολύ μακριά», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει στην αποχώρησή του, ο Γιώργος Κοψιδάς ξεκαθάρισε: «Ο κόσμος το πήρε ότι εννοούσα πως το κοινό είναι κουτσομπόληδες. Δεν είχε να κάνει καθόλου με το κοινό, είχε να κάνει με εμένα και τον Τριαντάφυλλο, ήταν καθαρά προσωπικό. Εξήγησα ότι εγώ θεωρώ ότι πρεσβεύω μια συγκεκριμένη στάση ζωής και ότι ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει μια εντελώς διαφορετική στάση. Ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι, οπότε είχε να κάνει με εμένα και εκείνον».