«Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ταμάμ για τις συνθήκες στο Survivor»

Γιώργος Κοψιδάς

Δηλώσεις στήριξης από πασίγνωστο Έλληνα έλαβε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στην κάμερα του Love It μίλησε ο Φώτης Γιαννιώτης το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στον καλό του φίλο, Γιώργο Κοψιδά και στην πορεία που σημειώνει στον φετινό κύκλο του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Φώτης Γιαννιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου είχε γίνει πρόταση να πάω στο Survivor αλλά είναι λίγο ταλαιπωρία. Παρόλο που έχω μεγαλώσει σαν αθλητής, έπαιζα πολλά χρόνια μπάσκετ. Στον φετινό κύκλο συμμετέχει και ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Γιώργος Κοψιδάς που είμαστε σκληραγωγημένοι από τον αθλητισμό. Ήμασταν συμπαίκτες στο μπάσκετ και ήμασταν και τσολιάδες στην προεδρική φρουρά μαζί, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, δεν νομίζω όμως πως εγώ θα πήγαινα».

«Είναι ένα πάρα πολύ ισορροπημένο παιδί, τα έχει βρει πάρα πολύ καλά με τον εαυτό του και νομίζω πως αυτές οι συνθήκες εκεί για τον Γιώργο είναι ταμάμ».

Θεωρώ ότι το μόντελινγκ για μένα έκανε τον κύκλο του. Δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση να παραμείνω στο κύκλωμα μόνο και μόνο για την αυτοπεποίθηση μου. Συνέχισα με άλλες δραστηριότητες κυρίως στην εστίαση» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Φώτης Γιαννιώτης.