Ο Γιώργος Κατσαούνης «καρφώνει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν θέλω εγώ να γίνω ρουφιάνος»

Γιώργος Κατσαούνης

"Από την στιγμή που βρήκε από τον πρώτο μήνα κινητό, στο πέμπτο τι θα έκανε; Θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα ή θα έφερνε το ρεύμα μέσα στην ζούγκλα;" δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Για όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor με την Ασημίνα Χατζηανδρέου απάντησε ο Γιώργος Κατσαούνης στο Χαμογέλα και Πάλι και στην Δέσποινα Παναγιωτίδου.

«Η Ασημίνα είναι ένας οξύθυμος χαρακτήρας και λέει πολλά ψέματα. Το είδα το συμβάν που έλεγε ότι δεν είχε κινητό ενώ είχε. Από την στιγμή που βρήκε από τον πρώτο μήνα κινητό, στο πέμπτο τι θα έκανε; Θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα ή θα έφερνε το ρεύμα μέσα στην ζούγκλα;

Δεν θέλω να μιλήσω για τα περσινά. Μίλησε ο Μπάρτζης. Άλλοι λένε κι άλλοι δεν θέλουν να πούνε. Είχε δεν είχε δεν πρόκειται να στο απαντήσω, αλλά θα αφήσω ένα ερωτηματικό για κάποιο λόγο. Δεν θέλω να γίνω εγώ ρουφιάνος. Θα μείνω στο ότι πέρυσι, ενώ εγώ της φέρθηκα πολύ καλά, όταν έγινε αυτό με τον Τάκη ήταν η πρώτη που πήγε στην παραγωγή κι απαίτησε να με διώξουν…» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.