Ο Γιώργος Καράβας απαντά στον Νίκο Αποστολόπουλο

Γιώργος Καράβας

Δείτε όλα όσα λέει ο Γιώργος Καράβας για το GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Στην εκπομπή «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο απάντησε για το GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά και τον Νίκο Αποστολόπουλο.

«Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα, η ομάδα πάει καλά, έχει δέσει, έχουμε όμορφη χημεία. Θα δείτε κοπέλες από ηλικίες 18 έως 88. Όταν είδα το τρέιλερ δεν περίμενα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη συμμετοχή στις μεγάλες ηλικίες. Αυτές οι γυναίκες μάλιστα είναι και σε πολύ καλό δρόμο. Εγώ Σοφάκι την λέω, μωρό μου την λέω, όπως θέλεις την λέω. Και εγώ έχω απορία πως λένε τη Σοφία», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας είπε στη συνέχεια: «Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Έχει έντονες απόψεις τις οποίες στηρίζει μέχρι τέλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με τα φρύδια της κοπέλας. Από τη στιγμή που αρέσουν στην ίδια για ποιο λόγο να ασχολούμαστε;

Εγώ δεν ήμουν στον κύκλο που απέρριψαν την Ιωάννα Μπέλλα και δεν το θυμάμαι κιόλας, παρόλα αυτά, εμείς αυτό που θέλουμε δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την εξωτερική εμφάνιση όσο με την προσωπικότητα αλλά και με το πόσο πιστεύει κάποια γυναίκα, τον εαυτό της και το βγάζει προς τα έξω».

Όσον αφορά τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Η καριέρα μου και το τι έχω κάνει βρίσκεται στο internet, με ένα απλό google μπορείς να το βρεις. Την αγάπη μου!».