Ο Γιώργος Καράμπελας απαντά στην Δέσποινα Μοιραράκη: «Αν ήθελα να κάνω «δουλίτσα», θα καθόμουν στο Cash or Trash έως το 2098″

Γιώργος Καράμπελας

"Φαίνεται σαν να έχουν μία επισημότητα, ενώ ο ρόλος και η θέση δεν συνάδει με αυτήν την επισημότητα" ανέφερε ο Γιώργος Καράμπελας

Ο Γιώργος Καράμπελας έκανε δηλώσεις στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή και απάντησε στις αιχμές που άφησε η Δέσποινα Μοιραράκη σχετικά με την αποχώρησή του από το Cash or Trash.

«Ξεκινάμε από τα βασικά. Η Δέσποινα πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές μου. Με φώναζε πρόεδρο και έλεγε πως είμαι σήμερα ντυμένος, τι εύγλωττος που είσαι. Ε, δεν μπορώ να φανταστώ πως άλλαξε αυτό το πράγμα επειδή εγώ ανακοίνωσα ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή. Όλα αυτά που ειπώθηκαν, έχουν μία περίεργη θεσμική εσάνς. Φαίνεται σαν να έχουν μία επισημότητα, ενώ ο ρόλος και η θέση δεν συνάδει με αυτήν την επισημότητα. Είναι λάθος γιατί έχω συμβόλαιο και είναι ενεργό ακόμα. Λήγει μέσα στον Μάρτιο» ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καράμπελας.

«Εγώ ανακοίνωσα όχι ότι φεύγω από τη φετινή σεζόν. Είπα και ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να φύγω από την επόμενη σεζόν, εάν και εφόσον γίνει. Σε εμένα προσωπικά δεν υπήρξε κανένα παράπονο και καμία δυσαρέσκεια από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να υπάρχει για το ότι δεν αγοράζω. Δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πλαφόν στους αγοραστές ότι πρέπει να αγοράσεις χ αντικείμενα… Έκανε μία πολύ περίεργη δήλωση και με πολύ μεγάλη έμφαση» συνέχισε.

«Εάν ήθελα να κάνω δουλίτσα, θα καθόμουν σε αυτήν την εκπομπή μέχρι το 2098 γιατί η εκπομπή έχει μία χαρά νούμερα και γιατί να φύγω αν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω; Είναι τιμητικό ότι κάπως όλα τα media με διέκριναν και μου έδωσαν χρόνο. Εγώ σήμερα θέλω να κρατήσουμε αυτήν τη λίγη ευγένεια και τη χαρά της ζωής. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους πολλά happy days» κατέληξε ο Γιώργος Καράμπελας.