Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει και μας δείχνει… τον «Δρόμο για το Τόκυο»

Γιώργος Καπουτζίδης

"Ο Δρόμος για το Τόκυο" και ο Γιώργος Καπουτζίδης έρχονται στην ΕΡΤ1!

Μια πρώτη γεύση θέλησε να μας δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Τρίτης, για τη νέα εκπομπή που αναμένεται να παρουσιάσει στη Δημόσια Τηλεόραση. Μια εκπομπή αφιερωμένη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Τόκυο.

Τίτλος της νέας αυτής εκπομπής θα είναι «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas» και η πρεμιέρα της έχει οριστεί γιατο Σάββατο 27 Μαρτίου στις 18.15 στην ΕΡΤ1.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρώτο τρέιλερ για αυτό το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα αποσπώντας πλήθος αντιδράσεων και θετικών σχολίων.

Μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αγάπη μου για τους Ολυμπιακούς  αγώνες κρατάει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οκτώ χρόνων, έβλεπα την τελετή λήξης των Ολυμπιακών του 1980. Από το κέντρο του σταδίου, ένα τεράστιο μπαλόνι στο σχήμα του Μίσα, της μασκότ των αγώνων, πέταξε στον ουρανό της Μόσχας αποχαιρετώντας αθλητές και θεατές.  Βγήκα στο μπαλκόνι μας, στις Σέρρες, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον έβλεπα κάπου στον ουρανό. Μου φάνηκε μάλλον εύκολη διαδρομή το Μόσχα – Σέρρες. Δεν ήρθε ποτέ».

«Ήρθε όμως η ώρα, 40+ χρόνια μετά, να συναντήσω κάποιους ανθρώπους που θα έκαναν μια ακόμα πιο δύσκολη διαδρομή. Από το σπίτι, το γήπεδο, το προπονητήριο τους σε κάθε γωνία της Ελλάδος, μέχρι το μακρινό Τόκιο. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες και τις στερήσεις που σου επιφυλάσσει ο πρωταθλητισμός. Τους τραυματισμούς, και τώρα πια ακόμα και την ίδια την πανδημία» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτηση του. «Άνθρωποι που κατάφεραν να μπουν στη λίστα των καλύτερων του κόσμου στο άθλημα τους! Τους ακολουθούμε από τα μέσα του 2019. Όταν  ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής και θα είμαστε μαζί τους μέχρι τη στιγμή που θα ζήσουν την πραγματοποίηση του ονείρου τους. Τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)


«Η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο-Team Hellas» έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τους αθλητές που ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο, έμειναν πιστοί στο στόχο τους και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020… το 2021! Τους ευχαριστούμε για όσα μας έμαθαν και όσα μοιράστηκαν μαζί μας».