Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανατρέπει όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά

Γιώργος Καπουτζίδης

"Προσέξτε όμως ποια είναι η διαφορά... Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε..."

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή κόντρα, η οποία ενδεχομένως θα μπορούσε να οδηγηθεί και σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν Στη φωλιά των Κου Κου, μετά από επικοινωνία που είχαν οι συντελεστές της εκπομπής με τον γνωστό σεναριογράφο και ηθοποιό, για το επίμαχο περιστατικό που είχε συμβεί στο Mega, τα πράγματα ίσως είναι λίγο διαφορετικά από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Γιώργος Καπουτζίδης: Απάντηση – «κόλαφος» για Ουγγαρέζο – Μεσσαροπούλου!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε τα εξής: «Μας είπε ότι για την συγκεκριμένη εκπομπή ενημερώθηκε ο ίδιος από μια φωτογραφία που είχε δει στα social media του Mega. Όταν είδε τη συγκεκριμένη ανάρτηση κι αφού προηγουμένως γνώριζε ότι θα παίξει την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying -έτσι πίστευε μέχρι τότε- επικοινώνησε ο ίδιος και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και με τον Πέτρο Μπούτο και την Έλενα Κατραβά και τους είπε ότι δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να παιχτεί μια τέτοια εκπομπή τη συγκεκριμένη μέρα. Προσέξτε όμως ποια είναι η διαφορά…

Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε ήδη προβληθεί πράγμα που αμέσως σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει να κοπεί, από τη στιγμή που είχε ήδη προβληθεί στον αέρα του Mega. Η εκπομπή είχε παίξει, αυτό είναι σαφές!

Τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει τη νομική οδό και μου είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος ότι αν κάποιος ισχυριστεί επώνυμα ότι ζήτησε την απόλυσή του, επειδή αυτό προφανώς είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχτεί ότι δεν ισχύει και ότι ήταν ένα τεράστιο ψέμα, θα κινηθεί νομικά. Έχω δική μου πληροφόρηση ότι υπάρχουν στελέχη του Mega που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό».

Στην τοποθέτηση που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης στη συνέχεια, είπε τα εξής: «Άρα αυτά που λέει ο φίλος μας ο Δημήτρης, νομίζω ότι τον αφήνουν λίγο εκτεθειμένο. Επιπλέον, είναι τουλάχιστον ατυχές και τελείως λάθος στιγμή, πιθανές προσωπικές τριβές ή κόντρες που έχουν συμβεί στο παρελθόν για οποιονδήποτε λόγο, να βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας ως αφορμή μια τέτοια στάση την οποία κάθε άνθρωπος οφείλει να επικροτήσει. Δημήτρη θα έπρεπε να βρεις έναν άλλον τρόπο να επιλύσεις τις διαφορές σου με τον Γιώργο».

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης μου έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα»