Ο Γιώργος, η Φαίη και το νέο… «Πρωινό τους»!

Διαβάστε: τι ετοιμάζουν οι παρουσιαστές για την εκπομπή τους.

Ε ναι, λοιπόν, έφτασε η ώρα ο κάθε κατεργάρης – με την καλή έννοια πάντα!- να επιστρέψει στον πάγκο του ή μάλλον στο τηλεοπτικό του πόστο! Ετσι, οι διακοπές σιγά – σιγά φτάνουν στο τέλος τους και για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Βλέπετε, η ώρα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης τελείωσε και πρέπει να βάλουν πια μπροστά τις μηχανές, για το… φρέσκο «Πρωινό τους»! Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες το ζευγάρι από την Δευτέρα θα βρίσκεται και πάλι στις εγκαταστάσεις του Mega, μιας και έχουν κανονιστεί κάποιες νέες συσκέψεις και κάποιες νέες συναντήσεις, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί με τους συνεργάτες τους στην δημιουργία του νέου «Πρωινού τους».

Η εκπομπή εννοείται πως θα διατηρήσει τον βασικό τηλεοπτικό, ψυχαγωγικό της χαρακτήρα και του χρόνου, μόνο που θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές που θα έχουν να κάνουν με νέες θεματικές ενότητες και ρουμπρίκες που θα ενταχθούν στην εκπομπή, όπως επίσης θα υπάρξουν και νέες αφίξεις όσο αφορά στους συνεργάτες.

Και όλα αυτά γίνονται, γιατί ως γνωστόν, όσο επιτυχημένο και να είναι ένα τηλεοπτικό προιόν, δεν παύει να χρειάζεται κάποιες τονωτικές, ανανεωτικές ενέσεις, για να τα καταφέρει και να διατηρήσει την… φόρα του και την επιτυχία του στους πίνακες τηλεθέασης.

Μετά τον Ακη Πετρετζίκη που θα βρίσκεται στην κουζίνα του «Πρωινού Μou», στους συνεργάτες της εκπομπής απ’ ότι όλα δείχνουν θα ανήκει ξανά και η Σάσα Σταμάτη, μιας και απ’ ότι έφτασε στα αυτιά μου, οι συζητήσεις και οι επαφές που έχουν γίνει προκειμένου να επιστρέψει στο Mega η δημοσιογράφος πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και έτσι η Σάσα πιθανότατα θα κάτσει και πάλι δίπλα στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Τέλος, όσο αφορά στην αρχισυνταξία της εκπομπής, αυτή είναι μία θέση η οποία θα καλυφθεί με… εσωτερική μεταγραφή που θα αποφασίσουν να κάνουν οι Megaλικοί. Αν και το ζευγάρι είχε κάποιες δικές του προτάσεις όσο αφορά στο ποιος θα αναλάβει το τιμόνι της αρχισυνταξίας, τελικά αυτές οι προτάσεις έμειναν στο χαρτί, μιας και λόγω οικονομίας του μπάτζετ – τι έκπληξη! – αποφασίστηκε ο νέος αρχισυντάκτης που θα επιλεγεί, να ανήκει ήδη στο δυναμικό του καναλιού.  

Νάνσυ Νικολαΐδου