Ο Γιώργος Γιαννόπουλος απαντά για τη «θεία»: «Η Σοφία Βόσσου τσαμπουκαλεύτηκε…»

Γιώργος Γιαννόπουλος

Η δήλωση του ηθοποιού είχε προκαλέσει το ξέσπασμα της τραγουδίστριας!

«Πάω» με μικρές, όπως οι ποιητές, για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω» είχε αναφέρει ο Γιώργος Γιαννόπουλος και προκάλεσε το ξέσπασμα της Σοφίας Βόσσου που με μια ανάρτηση της στο Facebook είχε σχολιάσει: «Έλεος πια άνθρωποι! Άντρες και γυναίκες, έλεος με τα ξερατά που βάζετε στο στόμα σας… Ο έρωτας είναι ιερός και χωρίς ταμπέλες και κλουβιά και τελικά εσείς που χυδαιολογείτε έτσι είστε ανέραστοι και κυρίως στην ψυχή. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί μια από τις μεγαλύτερες κατάρες στη ζωή είναι να μην έχει καταλάβει η ψυχή και το κορμί τι σημαίνει έρωτας».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος που συζητείται ιδιαιτέρως κάθε φορά για τις δηλώσεις του είχε την ευκαιρία και να εξηγήσει τη δήλωση του και να απαντήσει, όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη Στη Φωλιά των Κου Κου.

«Το είπα με την έννοια της θείας, του ανθρώπου που είναι παραιτημένος. Θεία δεν εννοώ ούτε τη θεία Μάρω στο τραγούδι του Σαββόπουλου, ούτε τη θεία σέξι Λόλα του Καρβέλα, ούτε τη μούσα του Καρβέλα τη Βίσση που είναι σαν 20 χρονών παιδί, ούτε την κυρία Παπαδοπούλου που κατά σώμα είναι 20 χρονών και στο μυαλό είναι ποιήτρια, ούτε τη μούσα μου που γράφω ένα σενάριο και το έχω εμπνευστεί από την κυρία Μιμή Ντενίση που είναι θεία κατά τα άλλα, ούτε από την κυρία Γαλάνη που είναι ένας ερωτεύσιμος άνθρωπος, ούτε από την κυρία Στάη, ούτε από χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων Ελληνίδων ή ξένων. Δεν έχω τέτοια κολλήματα με ηλικίες. Έχω την άποψη ότι σε αυτή τη ζωή κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλήσει δεύτερη συνείδηση. Το «θεία» είναι η παραίτηση.

Η Σοφία τσαμπουκαλεύτηκε… κάτι έγινε; Να πω λοιπόν στην αγαπητή μου Σοφία με την οποία έχουμε μια καλή σχέση. Με την οποία δεν έχουμε υπάρξει φίλοι, με κόρη της έχουμε υπάρξει φίλοι και έχω τραγουδήσει μαζί με την Ερασμία που είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, αλλά έχουμε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό με τη Σοφία. Έχω την αίσθηση ότι δεν κατάλαβε το χιούμορ μου. Δεν το κατάλαβε. Με μια δυνάμει συγκυρία θα μπορούσα να είμαι και με τη Σοφία τώρα γιατί είναι μια ερωτεύσιμη γυναίκα, μια γυναικάρα και μια καλλιτέχνιδα μεγάλη. Δεν έχω τέτοια προβλήματα», απάντησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!