Ο Γιώργος Χριστοδούλου για τη μάχη του με το αλκοόλ: «Το πρόλαβα και δεν κατέστρεψα τη ζωή μου»

Γιώργος Χριστοδούλου

«Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα», είπε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πώς βγήκε από τον αλκοολισμό.

«Νιώθω τυχερός που είχα αρκετές σκοτεινές στιγμές στη ζωή μου. Γιατί αν τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσω δύσκολα πράγματα είναι γι’ αυτό. Γιατί πέρασα μέσα από αυτά και νιώθω πολύ πιο δυνατός. Εγώ ανήκα στις περιπτώσεις όπου δεν άφησα τον εαυτό μου να γίνει δυσλειτουργικός.

Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν ορίζω μια κατάσταση, αμέσως ζήτησα βοήθεια. Και αυτό θα πρότεινα σε όποιον έχει τέτοιες τάσεις, κάθε είδους εθισμών. Μην το αφήνει γι’ αύριο, όταν του χτυπάει το καμπανάκι, να ζητήσει βοήθεια, δεν είναι κακό. Αναγνώρισα το πρόβλημα και δεν το υποτίμησα, ευτυχώς το πρόλαβα», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε επίσης: «Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα ανθρώπους που έχει καταστραφεί εντελώς η ζωή τους, οι σχέσεις τους κι έχουν χάσει εντελώς το τι είναι. Εγώ το πρόλαβα. Κι αυτό νιώθω για τη γυναίκα μου, ότι με πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, πολύ διακριτικά, με πολλή αγάπη και τα κατάφερα».