Ο Γιώργος Χρανιώτης «πάγωσε» την Κατερίνα Καινούργιου για το J2US

Γιώργος Χρανιώτης

"Ήρθε ο Γιώργος Χρανιώτης και έκανε χιούμορ, εύχομαι" τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» η οποία και ανεβαίνει σύντομα στο θέατρο Αθηνά. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν έκρυψε, ωστόσο, την απορία του για την απρόεσμενη «πρόταση» που δέχθηκε από την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ρωτήσει τον καλεσμένο της εάν θα ήταν θετικός να βρεθεί στο μέλλον στο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

«Στο J2US; Το J2US τι είναι ακριβώς; Το ξέρω αλλά… Χορεύουν ή τραγουδάνε» αναρωτήθηκε, με ειλικρίνεια, ο Γιώργος Χρανιώτης στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. «Σαν κόουτς, όχι, δεν θα πήγαινα γιατί υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από μένα. Εννοώ πως δεν είμαι δάσκαλος φωνητικής. Σαν παίκτης δεν το ξέρω αν θα πήγαινα».

Το συγκεκριμένο ξεχωριστό, ομολογουμένως, απόσπασμα σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» του Alpha. «Ήρθε ο Χρανιώτης και έκανε χιούμορ, εύχομαι! Δεν υπάρχει ούτε πέτρα που να μην ξέρει το J2US».