Ο Γιώργος Χρανιώτης εξομολογείται για την πατρότητα και τον πυρρίχιο του Θανάση Ευθυμιάδη

Γιώργος Χρανιώτης

"Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε" δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης

Στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά αλλά και στο πόσο θαύμασε τον Θανάση Ευθυμιάδη για τον πυρρίχιο που χόρεψε στην βροχή πριν από κάποιες ημέρες.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα.»

Για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη ανέφερε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε. Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μέσ στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη.»