Ο Γιώργος Χρανιώτης απαντά για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Γιώργο Κιμούλη

Γιώργος Χρανιώτης

«Για εμένα το επίθετο δύσκολος έχει θετικό πρόσημο», λέει ο Γιώργος Χρανιώτης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» ήταν σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης. Η Ελένη Τσολάκη, μάλιστα, με αφορμή μια πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού, τον ρώτησε και για τον Γιώργο Κιμούλη.

«Για εμένα το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι απαιτητικός. Ένας άνθρωπος ο οποίος σε υποβάλει σε μια διαδικασία αναζήτησης στο ρόλο, αναζήτησης στον εαυτό σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως επιπλέον από αυτές που χρειάζεται», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είπε στη συνέχεια: «Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις σαν υλικό μέσα σου. Οπότε, μάλλον σε παρασύρει σε ένα ταξίδι το οποίο είναι πάρα πολύ απαιτητικό».

«Εμένα η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους, όχι εκκεντρικούς, όχι απαραίτητα αυτούς που σου βάζουν εμπόδια, αλλά αυτούς που σου στήνουν κάποια εμπόδια που ξέρεις ότι θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Χρανιώτης.