Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show

The 2night Show

Στο The 2night Show ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απόψε στις 23.30 στον ΑΝΤ1.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος  μιλάει  για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το φετινό  «Survivor» και αποκαλύπτει τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η συμφωνία. Το παρακολουθεί;  Πώς του φαίνεται ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής; Θα συμμετείχε στο «Survivor All Star»; 
Επίσης, αναφέρεται στις επιλογές που έκανε στη ζωή του, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και εκφράζει τον σεβασμό και την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής, δηλώνοντας ανοιχτός σε προτάσεις. Τέλος, μιλάει για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» και το έργο του, το οποίο αφορά στην κακοποίηση παιδιών.

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η Κάτια Ταραμπανκό, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες του φετινού «Survivor». Η Κάτια μιλάει για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβιώσης και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Γιατί κράτησε το ρύζι για τον εαυτό της; Η κόκκινη ομάδα ήταν «δεμένη» και πίσω από τις κάμερες; Υπήρχαν σκόπιμα φλερτ στην καλύβα; Ποιος θα ήθελε να κερδίσει το παιχνίδι; Τέλος, ανακοινώνει τα μελλοντικά της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει πως από τα σχόλια που δέχθηκε, όσο ήταν μέσα στα ριάλιτι, βελτιώθηκε και έγινε καλύτερος άνθρωπος αφού πήρε το μάθημά της.

Στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου ή αλλιώς ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης, ο οποίος έγινε viral με την επική του συνέντευξη στην ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», σχετικά με το κορονο- πάρτι που έκανε, για να παίξει παράνομα το «Ρε Ματζόρε» του. Ο Κωνσταντίνος μιλάει για τους μπελάδες του με την αστυνομία, την εμπειρία του στο δικαστήριο,  το πρόστιμο των 3.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και δηλώνει έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες. Ο νεαρός ρεμπέτης θυμάται τον μέντορά του Αγάθωνα, τη συνεργασία τους, τον σεβασμό και την πειθαρχία που του δίδαξε στη μουσική. Τέλος, δείχνει το περίφημο πρόστιμο, εξηγεί πώς θα μαζέψει τα χρήματα για να το πληρώσει και παίζει με το μπουζούκι του, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το  «Ρε Ματζόρε».