Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο J2US;

Γιώργος Αγγελόπουλος

Θα πει το ναι ο πρώην Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος;

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προετοιμάζεται το J2US για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο του κύκλο. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης των συντελεστών που θα είναι ίδιοι, όλοι, με τον προηγούμενο κύκλο.

Αμέσως μετά, ωστόσο, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης θέλησε να δώσει μια είδηση «βόμβα» που, αν επιβεβαιωθεί, θα ταράξει σίγουρα τα νερά!

«Χθες, έγινε ένα ραντεβού στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη το οποίο, μόλις το έμαθα, αμέσως του έστειλα μήνυμα να τον ρωτήσω τι γίνεται εδώ. Ποιος ήταν; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει τη χαρά της!

Δεν ξέρουμε εάν θα είναι στο J2US γιατί ο Κοκλώνης, ξέρουμε ότι είναι σφίγγα και δεν λέει τίποτα! Έγινε ένα ραντεβού που κράτησε αρκετή ώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και προσπαθώ να μάθω τι συζήτησαν» πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει πως «είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει λείψει».

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν… θα δούμε τον πρώην Survivor στο νέο J2US!