Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Αν ήμουν πλούσιος – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Κυρίες και κύριοι, ο Αντρέι Τζώρτζεβιτς!

Σε λίγες μέρες εισβάλλει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ο, αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού, Ντάνος ή Γιώργος Αγγελόπουλος και το zappit φέρνει σήμερα στο φως τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ίσως δούμε πολύ πιο γρήγορα τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο νικητής του πρώτου Survivor, Ντάνος θα «ντυθεί» τον Αντρέι Τζώρτζεβιτς!

Έναν άνδρα 35 χρονών, μεγαλωμένο στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς, πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είναι ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός. Αχίλλειος πτέρνα του, όμως, θα είναι το γυναικείο φύλλο!

Ο Αντρέι Τζώρτζεβιτς είναι, επίσης, φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει. Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του.

Μέσα από τον ιδιαίτερο αυτό ρόλο, που είναι πιθανό να απολαύσουμε και από την ερχόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται για να διερευνήσει για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας το θέμα της Σμαράγδας.

Ο λόγος; Μα υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης…