Ο Γιώργος Αλκαίος εξομολογείται για την αποχή του από το τραγούδι – «Έφυγα για να ισορροπήσω»

Γιώργος Αλκαίος

«Πέρασα δύο καταστάσεις πολύ δυνατές, το 2004 και το 2010, που με άλλαξαν σαν άνθρωπο», λέει ο Γιώργος Αλκαίος.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Τι λες τώρα» παραχώρησε ο Γιώργος Αλκαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την αποχή του από το χώρο όλα αυτά τα χρόνια και την επιστροφή του στα δρώμενα μέσα από το «Σπίτι με το Mega».

«Κι εμένα μου έλειψαν κάποια πράγματα, αλλά όχι όλα. Μου έλειψε το τρακ που πάντα είχα, οι εμφανίσεις και τα ταξίδια. Δεν θα έρθει ξανά εκείνη η εποχή, μπορούμε όμως να γράψουμε νέες ιστορίες. Εγώ πέρασα δύο καταστάσεις πολύ δυνατές, το 2004 και το 2010, που με άλλαξαν σαν άνθρωπο. Έφυγα γιατί δεν ήμουν πια ο άνθρωπος που ήξερε ο κόσμος», είπε αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο Γιώργος Αλκαίος είπε στη συνέχεια: «Μπήκα στο χώρο 19 χρονών και στα 40 μου πήγα στη Eurovision. Δεν γινόταν να μη γίνει παύση. Έφυγα για να ισορροπήσω, αλλά δεν ήξερα αν θα λείψω χρόνια.

Παρακολουθούσα τη μουσική στο διαδίκτυο. Κανένα τραγούδι δεν είναι σκουπίδι, κάποιος κάτι ένιωσε και το έγραψε. Στα δέκα χρόνια που λείπω τα social media άλλαξαν τον κόσμο, δεν έχω social, μόνο e mail έχω».

«Είμαι πολύ καλά. Δεν έχω παντρευτεί και δεν έχω παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι επιστροφή αυτό που έκανα, μου άρεσε η πρόταση του Mega. Βγάζω ένα επετειακό άλμπουμ στις 24 Δεκεμβρίου που είναι τα γενέθλιά μου», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Αλκαίος.