Ο «Γιάννος» επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες

Γιάννος

"Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε".

Ο «Γιάννος» που όλοι αγαπήσαμε, επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις ως «Γιάννος» στο δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1, μίλησε για όλα στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη. Πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς; Τι μηνύματα δέχεται από τον κόσμο; Θα τον ξαναδούμε στη σειρά;

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα.

Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε.

Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας», σημειώνει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο ηθοποιός εξομολογείται για τον ρόλο: «Προσωπική εμπειρία δεν είχα αλλά μελέτησα το πώς μπορεί να είναι ένας σχιζοφρενής».

Η ευχάριστη αποκάλυψε ήρθε στο τέλος. Ο «Γιάννος» επιστρέφει. «Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν», επισήμανε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.