Ο Γιάννης Βασιλώττος για όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Γιάννης Βασιλώττος

Θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες; Πόσο καιρό θα παίζει ακόμα ο Γιάννης Βασιλώττος;

Ο Γιάννης Βασιλώττος μπήκε στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα ως Μπάμπης μέσα από τη δημοφιλή σειρά Άγριες Μέλισσες. Ο ρόλος του έχει προκαλέσει ήδη πολλά μπερδέματα και ενδεχομένως, παρακάτω να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τον ηθοποιοί συνάντησε από το Ευτυχείτε η Άννα Ζηρδέλη και η πρώτη ερώτηση ήταν για το τι θα γίνει παρακάτω στις Άγριες Μέλισσσες. «Εγώ φεύγω με την Ασημίνα, αλλά δεν φεύγω με την πραγματική Ασημίνα γιατί την πραγματική Ασημίνα την έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Δεν ξέρω τι γίνεται στο σπίτι με τον Νικηφόρο. Εγώ αυτό που θέλω σαν Μπάμπης είναι η Ασημίνα να είναι χαμογελαστή και ευτυχισμένη, ανεξάρτητα με ποιον άντρα θα καταλήξει. Επειδή το ξέρει η Ουρανία, πιστεύω θα το μάθει και ο Κυριάκος», είπε ο Γιάννης Βασιλώττος.

«Η «δουλειά» με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη θα συνεχιστεί και ναι και όχι», είπε δίχως να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες και πόσο καιρό θα παίζει ακόμα στη σειρά ο Γιάννης Βασιλώττος;

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστούν για τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες. Άποψη μου είναι ότι κάτι πρέπει να τελειώνει όταν είναι στο πικ του. Εγώ έχω κλείσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκτός αν με σκοτώσουν στο σίριαλ. Όλα πρέπει να τα περιμένεις από αυτούς τους σεναριογράφους», είπε ο ηθοποιός.