Ο Γιάννης Τσορτέκης λύνει το «μυστήριο» για το μπουφάν του: «Αναρωτιούνται αν έχω κάτι άλλο να βάλω πάνω μου»

Γιάννης Τσορτέκης

Πως εξήγησε ο Γιάννης Τσορτέκης το... σήμα κατατεθέν του;

Τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη συνάντησε ο Γιάννης Τσορτέκης, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη νέα αστυνομική σειρά του Alpha, Σκαραβαίος. Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, όμως, ο ταλαντούχος ηθοποιός θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη!

Αφορμή για αυτήν στάθηκε το δώρο που του έκανε η εκπομπή, το οποίο ήταν ένα μπουφάν μοτοσικλετιστή. Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Τσορτέκης ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τις δυο κυρίες στο πλατό την ερώτηση που του κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι που τον συναντούν στον δρόμο και να λύσει το «μυστήριο» γύρω από το αγαπημένο του μπουφάν που αποτελεί πια και σήμα κατατεθέν στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

«Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Βέβαια πρέπει να σας πω το εξής. Ότι όποιοι με σταματάνε στο δρόμο, και όχι μόνο, μου λένε και αναρωτιούνται αν έχω έστω κάτι άλλο να βάλω επάνω μου. Προσέξτε, μπορεί να έχω και μπορεί να μην έχω, αλλά δεν είναι το θέμα αυτό. Το θέμα είναι ότι αυτό είμαι εγώ και μου αρέσει! Και αυτό (σ.σ. το δώρο της εκπομπής) μου αρέσει, εννοείται γιατί έτσι με αναγνωρίζω» εξήγησε ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Σκαραβαίος».

«Με καταλάβατε; Όπως με αναγνωρίζω και με αυτή την κονκάρδα της ΑΕΚ (σ.σ. στο λουρί από το τσαντάκι του). Καταλάβατε; Αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Γιάννης Τσορτέκης στο πλατό τoυ «Καλύτερα δε γίνεται» για να φιλήσει στη συνέχεια την Ναταλία Γερμανού και να αποχωρήσει από την εκπομπή του Alpha.