Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με το Fishy στην Ελβετία

Fishy

Fishy, σήμερα στις 17:20 στο Mega.

Αυτά τα Χριστούγεννα, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 17.20, το Fishy ταξιδεύει εκτός συνόρων, στην πανέμορφη Ελβετία, μία χώρα που φημίζεται για την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών!

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έρχεται σε μία πολύ διαφορετική και ανατρεπτική εκδοχή της και με συνταξιδιώτες, τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη και τον σεφ Γιώργο Τσαπάρα.

Οι τρεις τους, βρίσκονται στην εντυπωσιακά στολισμένη Ζυρίχη και αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, κάνουν βόλτες στην όμορφη πόλη. Δεν λείπουν οι κάθε λογής γευσιγνωσίες, όπως η δοκιμή πολλών και νόστιμων ελβετικών τυριών. Το ψάρεμα έχει και σε αυτό το ταξίδι την τιμητική του, καθώς αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε άγνωστα νερά και να ψαρέψουν στη λίμνη.

Ο σεφ της εκπομπής αναλαμβάνει να ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο λόγω της εορταστικής περίστασης, σε έναν καταπράσινο κήπο. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στρώνεται για τρεις. Απολαμβάνουν το νόστιμο φαγητό και κάνουν απολογισμό αυτής της τόσο ξεχωριστής εξόρμησης.

Αν δεν έχετε αποφασίσει πού θα κάνετε Χριστούγεννα, το «Fishy» σάς προσκαλεί στην Ελβετία!