Στα τηλεοπτικά του καθήκοντα επέστρεψε κανονικά σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία τον έθεσε χθες εκτός εκπομπής.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής επανήλθε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα» και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Να ‘μαι και πάλι, δεν ξέρω αν σας έλειψα. Εμένα μου λείψατε πάρα πολύ. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ειλικρινά, ήταν χιλιάδες τα μηνύματα, δεν έχω ξαναπάρει στη ζωή μου τόσα μηνύματα, δεν έχω ξαναπάρει τόση αγάπη μαζεμένη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Εύχομαι κανένας να μην πάθει αυτό που έπαθα εγώ χθες με τον κολικού του νεφρού. Ειλικρινά, μια πολύ μικρή πετρούλα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ άσχημα και απίστευτο πόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ