Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντά για την Ελένη Καστάνη: «Για να το λέει πάει να πει ότι ισχύει, κάτι θα ξέρει»

Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Εγώ ήμουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης και το ότι σταμάτησε το σίριαλ το έμαθα από τις εφημερίδες», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη Δήμητρα Τσαούση έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελένης Καστάνη για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», αλλά και για την Αθηνά Οικονομάκου.

Ελένη Καστάνη για Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: «Επειδή αποφάσισε να φύγει η μία, τελείωσε όλη η δουλειά»

«Ταξιδεύω για την Κύπρο, γιατί έχω κάποιες συζητήσεις να κάνω. Δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάλι σε μια διαδικασία τρεξίματος. Θα συνεχίσουμε και τηλεοπτικά και θεατρικά. Υπάρχει και κάτι άλλο τηλεοπτικά, αλλά ακόμα δεν έχω συμφωνήσει, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στη συνέχεια για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: «Εμένα τότε ήταν η πρώτη μου δουλειά, ότι μου έλεγαν, άκουγα. Για να το λέει αυτό η Ελένη, πάει να πει ότι ισχύει, κάτι θα ξέρει παραπάνω. Ότι υπήρχαν εντάσεις, υπήρχαν! Εγώ ήμουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης και το ότι σταμάτησε το σίριαλ το έμαθα από τις εφημερίδες».

Για την Αθηνά Οικονομάκου που πρόσφατα χώρισε, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Έχω επικοινωνήσει μαζί της, είναι μια χαρά. Ένας χωρισμός πάντα σε στεναχωρεί».