Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει το μέλλον του στις «Άγριες Μέλισσες»

Γιάννης Στάνκογλου

Θα συνεχίσει ο ηθοποιός στις "Άγριες Μέλισσες" και του χρόνου;

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε, μέσα σε όλα, να ξεκαθαρίσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν θα συνεχίσει ή όχι και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να ντύνεται τον Θωμά Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες».

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά ο πρωταγωνιστής είχε κάνει γνωστή την αποχώρηση του από τη σειρά κατά την ολοκλήρωση των επεισοδίων του πρώτου κύκλου, όμως ο κορονοϊός πολλά φαίνεται πως ήρθε να αλλάξει και στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιάννης Στάνκογλου, «Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορονοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω».

«Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής. «Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να «κουβαλήσεις» έναν τέτοιο χαρακτήρα».

Οπότε… Θωμάς Κυπραίος και του χρόνου στις «Άγριες Μέλισσες»;