Ο Γιάννης Μπούτος κατακεραυνώνει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Κατάντια, η χειρότερη μορφή φασισμού»

Γιάννης Μπούτος

"Άμα δηλαδή δεν θέλω να φορέσω μια φούστα, μάλλον είμαι ομοφοβικός" δηλώνει, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γιάννης Μπούτος.

Χειμαρρώδης ήταν ο Γιάννης Μπούτος σε μια σειρά από ιστορίες που δημοσίευσε στα social media. Αφορμή για αυτό στάθηκε η επίθεση που έκανε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε σπουδαστή του Fame Story επειδή αρνήθηκε να φορέσει μια φούστα, η οποία και έφτασε μέχρι το σημείο να τον βγάλει έξω από την αίθουσα.

Μια συμπεριφορά την οποία ο νεαρός ηθοποιός κατέκρινε με πλήθος αιχμών για την γνωστή Fashion Stylist και καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας του STAR. «Αυτή είναι η επιλογή σου όμως! Αυτό είπε η καθηγήτρια στον μαθητή επειδή δεν δέχθηκε να βάλει μια φούστα αλλά αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Εδώ πέρα βλέπουμε τη χειρότερη μορφή φασισμού σε μια κατά τα άλλα δημοκρατική χώρα».

«Γιατί; Γιατί το παλικάρι δεν δέχθηκε να βάλει μια φούστα επειδή δεν τον αντιπροσώπευε. Αυτή όμως είναι η κατάντια μας και μας αξίζει γιατί πλέον τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Έχουμε χάσει την μπάλα και δεν ξέρουμε που τελικά σταματάει και που αρχίζει η ελευθερία του άλλου».

«Πάτε καλά; Είμαστε καθόλου σοβαροί; Δηλαδή εγώ δεν έχω την επιλογή να μην κάνω κάτι επειδή δεν μου αρέσει; Έχουμε ξεχάσει μάλλον τι σημαίνει σεβασμός. Άμα εγώ δηλαδή δεν θέλω να φορέσω μια φούστα, μάλλον είμαι ομοφοβικός… Κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει ότι , επειδή αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει όλοι να αλλάξουμε» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Μπούτος στο απόσπασμα που προβλήθηκε και στον αέρα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ.