Ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθαρίζει – «Αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους»

Γιάννης Μπέζος

Όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος στο Direct του ALPHA.

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή επέλεξε να βρεθεί ο Γιάννης Μπέζος, τη νύχτα της Τετάρτης, στο Direct του ALPHA. Ο αγαπημένος ηθοποιός, για ακόμα μια φορά, δεν μάσησε για τίποτα τα λόγια του.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε τόσο στον χώρο προς τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής όσο και σε παλαιότερες δηλώσεις που έχουν δεχθεί έντονη κριτική.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε πως «είμαι βέβαιος ότι δίνω αρκετό έως πολύ χώρο στα νέα παιδιά αλλά επιλεκτικά. Κυρίως στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερο το πεδίο που μπορείς να βοηθήσεις, να μπούνε κάποιοι άνθρωποι στον στίβο αυτόν και να προχωρήσουν».

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους.  Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός. «Πάντα σκέφτομαι πριν μιλήσω».

Απολύτως σαφής, ξανά, ο Γιάννης Μπέζος στα λεγόμενα του…