Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Open

Γιάννης Μπέζος

"Φιλοδοξώ πάντα χωρίς να είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω -δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα- ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, στο οποίο θα μπορεί να μπει με έναν τρόπο ο θεατής, που είναι ταυτόχρονα κι ακροατής" ανέφερε ο Γιάννης Μπέζος.

Για τη μουσική εκπομπή που θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Open μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Θα καταπιαστούμε με κάτι μουσικό στο Open. Φιλοδοξώ πάντα χωρίς να είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω -δεν θα ανακαλύψουμε την πυρίτιδα- ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, στο οποίο θα μπορεί να μπει με έναν τρόπο ο θεατής, που είναι ταυτόχρονα κι ακροατής. Από αυτά που θα ακούσει, να μάθει τι τα γέννησε πάνω από όλα -γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που γεννήθηκαν- και να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

«Θα είναι πολύ minimal. Θέλω να πάμε στην ουσία, όσο μπορείς να το κάνεις αυτό από την τηλεόραση με τους καλεσμένους, τους οποίους ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα δίωρο όχι πνευματικής αναζήτησης αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Πάντα λέω εύκολα ναι (στις προτάσεις), αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω και φαντάζομαι τον εαυτό μου σε αυτό» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.