Ο Γιάννης Μπέκας για τη σύλληψή του: «Άρχισα να ουρλιάζω και τους είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Γιάννης Μπέκας

"Μου ζήτησαν να βγω να γονατίσω και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, όπως το βλέπουμε και στις ταινίες" δήλωσε ο Γιάννης Μπέκας.

Ο Γιάννης Μπέκας βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για το περιστατικό με τους αστυνομικούς, όπου φέρεται να αντιστάθηκε στις εντολές τους, με αποτέλεσμα αργότερα να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Το περιστατικό με τον τραγουδιστή συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούγονται. Την Ελληνική Αστυνομία την αγαπώ και δεν το λέω ειρωνικά , την αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε. Τους είπα ότι έχω μείνει από βενζίνη, έδειξα την ταυτότητά μου και από εκεί και πέρασε ξεκίνησε όλο το μαρτύριο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το τι συνέβη γιατί είναι μέρος της δικογραφίας.» ανέφερε ο Γιάννης Μπέκας.

«Μου ζήτησαν να βγω να γονατίσω και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, όπως το βλέπουμε και στις ταινίες. Σκέφτομαι μήπως έκανα κάποια παράβαση ή κάτι άλλο, δεν υπήρχε τίποτα, ήθελαν να βγω από το αυτοκίνητο και βάλω τα χέρια μου για να μου βάλουν χειροπέδες, παιδιά δεν θέλω να συνεχίσω τα υπόλοιπα, είναι μέρος της δικογραφίας» είπε ο Γιάννης Μπέκας και παρακάτω συνέχισε λέγοντας πως κακοποιήθηκε από τους αστυνομικούς:

«Άρχισα να ουρλιάζω να λέω: τι έκανα; καλέστε τον διοικητή σας. Είμαι ο Γιάννης Μπέκας, είμαι δημόσιο πρόσωπο, μου πονάτε τα χέρια”. Μου έβαλαν χειροπέδες και μου πίεζαν τους καρπούς, όσο δεν φαντάζεστε».