O Γιάννης Μάρκου δεν είναι πια στεναχωρημένος για τον χωρισμό με την Τζούλια Νόβα

Γιάννης Μάρκου

"Έχω ήδη προχωρήσει, φλερτάρω"

Σε νυχτερινή του έξοδο συνάντησε η κάμερα του «Έλα χαμογέλα» τον Γιάννη Μάρκου. Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα μίλησε για το πρώτο διάστημα μετά τον χωρισμό τους, παραδέχθηκε πως ήταν επιλογή της παρουσιάστριας να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ ήδη φροντίζει να προχωράει στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μάρκου σημείωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πως  τώρα πια δεν είμαι στεναχωρημένος. Είμαι καλά. Μπορούμε να πούμε πως το ξεπέρασα».

«Αλήθεια είναι πως η Τζούλια επέλεξε τον χωρισμό μας, ενώ τώρα επικοινωνούμε ακόμα μέσω μηνυμάτων» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Μάρκου. «Η ζωή θα δείξει αν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης, δεν το ξέρω».

«Μετά από μία σχέση τόσων ετών δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση. Με συζήτηση, ναι, είχε γίνει πρόταση απλώς δεν ήταν αυτό που ακριβώς ήθελε. Να γονατίσω και να της δώσω δαχτυλίδι, που εγώ όμως δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα. » Αν έχει σοβαρή σχέση και κάνει κάτι καλό για τον εαυτό της στο μέλλον θα ευχαριστηθώ. Δεν θα νιώσω πικρία γιατί την Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν την βλέπω πλέον σαν σύντροφο».

Πόσο εύκολο, όμως, θα ήταν για τον ίδιο να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή; «Έχω ήδη προχωρήσει. Δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αλλά θα προχωρήσω και σε σχέση αργότερα. Είναι νωρίς. Φλερτάρω».