Ο Γιάννης Κουκουράκης μαθαίνει on camera την είσοδο γνωστού ηθοποιού στις Άγριες Μέλισσες

Γιάννης Κουκουράκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Κουκουράκης.

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος όμως δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα για τις εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς, όπως τόνισε, είναι κατά των σπόιλερ.

Όταν ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε στην είσοδο του Χάρη Σώζου στη σειρά, ο Γιάννης Κουκουράκης τόνισε πως δεν το γνωρίζει αυτό.

«Το τι λέω εγώ δεν έχει σημασία, το σενάριο τι λέει. Νομίζω ότι ο Κωνσταντής θα αφήσει τη Βιολέτα να είναι μαζί με τον Μιλτιάδη. Θα υπάρξει ένταση στην οικογένεια Σεβαστού. Εγώ δεν θα σου πω τι θα γίνει, ούτε το τι έχει γραφτεί, αυτό είναι πιο ωραίο να το ανακαλύψει ο κόσμος μόνος του βλέποντας τη σειρά. Εγώ είμαι εναντίον των σπόιλερ ούτως ή άλλως γιατί σαν θεατής δεν θα ήθελα να με προκαταβάλεις για το τι θα δω, είναι η φιλοσοφία μου αυτή», είπε αρχικά ο Γιάννης Κουκουράκης.

Όσον αφορά την είσοδο του Χάρη Σώζου στις Άγριες Μέλισσες, ο Γιάννης Κουκουράκης είπε: «Αυτό δεν το ήξερα. Δεν ξέρω πόσο μπροστά ξέρεις απ’ ότι εγώ. Ιδέα δεν έχω, αλήθεια.

«Φυσικά και θα ήθελα η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου γιατί περνάω πολύ ωραία. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση γιατί δεν έχω τηλεόραση. Δεν έχω δει κανένα ριάλιτι, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω», τόνισε ο Γιάννης Κουκουράκης.