Ο Γιάννης Γκελντής αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά του Βλάσση Μπονάτσου με τον Ηλία Μαμαλάκη

Γιάννης Γκελντής

«Με τον Ηλία Μαμαλάκη ήμασταν φίλοι, έχω να τον δω πολλά χρόνια. Με στεναχωρούν κάποιες δηλώσεις που κάνει», είπε ο Γιάννης Γκελντής.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε ο Γιάννης Γκελντής. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε κι ένμαν άγνωστο καβγά μεταξύ του Βλάσση Μπονάτσου και του Ηλία Μαμαλάκη.

«Είμαι 17 χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης. Ξεκίνησα με τη Ρούλα Κορομηλά, μετά Ελένη Μενεγάκη, Ηλίας Μαμαλάκης. Είχαμε πάει στην εκπομπή του Βλάσση Μπονάτσου όλοι οι μάγειρες που ήμασταν στην “Κουζίνα ολοταχώς” να τραγουδήσουμε “Όταν θα πάω κυρά μου στα παζάρι…”.

Αλλά δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος και μιας κόντρας μεταξύ του Ηλία και του Βλάσση, που δεν έχει ακουστεί ποτέ… Τσακώθηκε ο Βλάσσης Μπονάτσος με τον Ηλία Μαμαλάκη», είπε αρχικά ο Γιάννης Γκελντής.

Ο Γιάννης Γκελντής είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση σε πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα όταν αρχίζουν να πέφτουν τα νούμερα. Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Όταν είχα δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο του είχα πει ότι δεν θα γίνει ποτέ μάγειρας. Με τον Ηλία Μαμαλάκη ήμασταν φίλοι, έχω να τον δω πολλά χρόνια. Με στεναχωρούν κάποιες δηλώσεις που κάνει».