Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου «καίει» τη σχέση της Μυριέλλα Κουρεντή εκτός Survivor

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Η ατάκα περί εραστών που είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ανάβει φωτιές!

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και φυσικά εστίασε στο Survivor. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την σχέση που διατηρεί εκτός παιχνιδιού η συνάδελφος του, Μυριέλλα Κουρεντή με τον John.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και οι φίλοι μου και οι φίλοι της Μυριέλλας ακόμα λένε ότι είναι φτιαχτό το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη. Τους λέω όχι! Είναι τόσο έντονο αυτό που ζεις, που το παραμικρό χαμόγελο που σου δίνει κάποιος είναι μια πηγή ηλιαχτίδας και φωτός. Η Μυριέλλα με τον John είναι πιο πολύ…. εραστές στην μουσική, θεωρώ. Δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του».

«Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή για την οικειοθελή μου αποχώρηση, είναι πάρα πολύ σωστή και όλα είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα για ποινική ρήτρα»

«Ήταν προφανές πως θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου όταν πέρσι έλεγα ότι τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκια και φέτος πήγα στο Survivor» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, μια πολύ δύσκολη διαβίωση με τον Βαλάντη. Με αυτό τον άνθρωπο δεν ταιριάζουμε».