Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την αμοιβή του από το Survivor

Γιάννης Χατζηγεωργίου

«Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα στο Survivor», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός απάντησε για το Survivor και διέψευσε πως είχε συμφωνήσει με την Acun Medya για 1.500 ευρώ την εβδομάδα.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να ξεκινήσω πρόβες μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη συνεργασία και όντως λυπήθηκα πάρα πολύ. Δεν το λέω τυπικά, λυπήθηκα πάρα πολύ. Για μένα είναι ο καλύτερος Σκρουτζ που έχει περάσει ποτέ στην Ελλάδα και θα ήταν πολύ όμορφο να είχαμε μια όμορφη συνεργασία.

Δεν μπορούσα να διχοτομηθώ, έπρεπε να είμαι στον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσα να είμαι και στην Ελλάδα. Δεν μετάνιωσα που συμμετείχα στο Survivor», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όσον αφορά τις αμοιβές που ακούστηκαν, στις οποίες ο Γιάννης Χατζηγεωργίου βρισκόταν πολύ χαμηλά με 1500 ευρώ την εβδομάδα, ο ηθοποιός απάντησε: «Σίγουρα δεν θα άφηνα μια παράσταση που μου έδινε τα ίδια, ίσως και παραπάνω, χρήματα για να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στην Καραϊβική. Διαψεύδω το ποσό, αλλά δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτά».