Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απαντά μια και καλή σε όσους τον κατηγορούν

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Τι απάντησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το θέατρο και τα ριάλιτι;

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Αρτ παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου την Κυριακή. Πρώτο θέμα, βέβαια, το Survivor και η οικειοθελής του αποχώρηση.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανέφερε με νόημα σε όσους επιμένουν να κατηγορούν την απόφαση να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση για το Survivor πως «μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σωστές συμβάσεις, να μην πληρώνονται οι ηθοποιοί στις πρόβες και να είναι άδεια τα θέατρα; έτσι θα απαντήσω σε όλους όσους λένε πως είναι δυνατόν να αφήνουν οι ηθοποιοί τις παραστάσεις και να πηγαίνουν στο Survivor».

«Για την οικειοθελή μου αποχώρηση δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα με την παραγωγή, συνεννοηθήκαμε σωστά και έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα δίκαια».

«Με την Μυριέλλα είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Είναι ένας δοτικός άνθρωπος, ο οποίος δίνεται απόλυτα και είναι μια υπέροχη κοπέλα, Δίνεται στο 100% ότι κι αν σημαίνει αυτό» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ., Παράλληλα, βέβαια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρόδωσε πως άκουγε και ακούει Βαλάντη καθώς «έχει ερμηνεύσει κομματάρες».