Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μάς παρουσιάζει την πρώτη επιτυχία μετά το House of fame

Γιάννης Αρβανιτίδης

"Όλα είναι στο μυαλό σου" μάς τραγουδάει ο Γιάννης Αρβανιτίδης!

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν πολύ στο House of fame είναι, δίχως άλλο, ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Ο φιναλίστ της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ έρχεται σήμερα, λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του House of fame, να μας παρουσιάσει το δισκογραφικό του ντεμπούτο. Τίτλος του τραγουδιού… «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου»!

Ο νέος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής μάς συστήνεται δισκογραφικά μέσα ένα «φρέσκο» λαϊκό τραγούδι, με σύγχρονη ενορχήστρωση, σε μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια και στίχους Δημήτρη Τσάφα.

Το τραγούδι «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, στο οποίο ο Γιάννης Αρβανιτίδης μας ξεσηκώνει έχοντας ως φόντο τον εντυπωσιακό industrial χώρο των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Εκτός από το δισκογραφικό του ντεμπούτο, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αρβανιτίδης μάς βάζει στο ρυθμό του και με live εμφανίσεις καθώς επιλέχθηκε από την Πάολα ως ο μόνος άνδρας τραγουδιστής που τη συνοδεύει στην καλοκαιρινή της περιοδεία.