Ο Γιάννης Αϊβαζης καθηλώνει – «Και τα δυο μου αδέλφια βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι»

Γιάννης Αϊβαζης

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Αϊβάζης στο "Πρωινό"!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Σε αυτήν, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επίσκεψη του στο Άγιο Όρος, τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου και τις επετείους που συνήθως ξεχνάει, καθώς και για την κόρη του που θα συμμετάσχει στο «Καφέ της Χαράς».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια δύσκολη στιγμή πριν από ενάμισι μήνα. Και η αδελφή και ο αδελφός μου βρέθηκαν με ανεύρυσμα στο κεφάλι, κληρονομικό, έπρεπε να κάνω μια εξέταση και ήταν πολύ μεγάλο το ποσοστό για να το έχω και ίσως αυτό είναι που με οδήγησε πολύ πιο εσπευσμένα να ανέβω και να συναντήσω τους γέροντες μου στο Άγιον Όρος».

«Κινήθηκα νομικά εναντίον ενός follower για σχόλιο που είχα δεχθεί στα social media. Όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία με την Μαρία, που της επιτέθηκε κάποιος έξω από το σπίτι, βρέθηκε ο άνθρωπος και το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Αϊβάζης.

Όσον αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή της κορούλας του, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκαθάρισε πως «δεν το ξέρουμε ακόμα. Εάν στον Χάρη κάνει και η μικρή μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό, προφανώς και δεν θα μπούμε εμπόδιο».

Μια συνέντευξη από τον Γιάννη Αϊβάζη στην κάμερα του Πρωινού…