Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης απαντά για το θέμα των ημερών! «Έπεσα από τα σύννεφα»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Τι είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το δημοσίευμα για το οποίο ξέσπασε προ ημερών.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε ξεσπάσει προ ημερών με αφορμή δημοσίευμα που χρησιμοποίησε πλάνα από την σειρά ιταλικής παραγωγής στην οποία πρωταγωνιστεί και υποδύεται έναν διεφθαρμένο χαρακτήρα. Ο ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και δε θέλησε να δώσει περαιτέρω «τροφή» για σχόλια, παρά μόνο να επισημάνει πως το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί σε δυσάρεστες συνέπειες που είχε αυτό το δημοσίευμα.

«Έγινε μια χρήση περίεργη των σκηνών που πήραν από το σίριαλ. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, γιατί έχει δρομολογηθεί το θέμα νομικά.

Ξεσπά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης! «Έχω ήδη κινηθεί νομικά»!

Δεν το περίμενα. Δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους σχέση με τον Τύπο. Δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που ήμουν πηγή τέτοιων ειδήσεων. Μου έκανε εντύπωση. Έπεσα από τα σύννεφα.

Με παραξένεψε και μου προξένησε μια θλίψη περισσότερο για το επίπεδο της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα και πως αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα. Δημιουργούνται προβλήματα όταν έχεις παιδιά και συγγενείς που σε βλέπουν πρωτοσέλιδο για κάτι που δεν φαντάζονται», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.