Ο Γεωργαντάς αποκάλυψε με ποιον άντρα έπαιζε ξύλο η Γερμανού!

Γιατί δεν κράτησε το παιδί όταν έμεινε έγκυος; - "Δηλητήριο" έσταξε η Μαρία Ηλιάκη για τον Μάνο Ιωάννου

«Σε ένα τσακωμό επάνω είχα πει μια φράση τόσο προσβλητική στον άνθρωπο αυτό και με τόσο κακό τρόπο που η άμυνά του εκείνη τη στιγμή ήταν να σηκώσει το χέρι του να με χαστουκίσει. Έχω ρίξει κι εγώ ξύλο. Ευτελίστηκε η σχέση, μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε γενικά», εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού στον Πέτρο Κωστόπουλο, χωρίς να πει σε ποιον αναφέρεται. Ο Θέμης Γεωργαντάς, όμως, έδωσε την απάντηση στο «Πρωινό»: «Τις πιο πολλές εντάσεις σε μία σχέση τις έχεις όταν είσαι σε έναν γάμο, άρα νομίζω ότι ήταν με τον Πέτρο που υπήρχε πολύ μεγάλος έρωτας και υπάρχει ακόμα μεταξύ τους μεγάλη εκτίμηση». «Άρα παίξαν ξύλο με τον Ίμβριο», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ναταλία Γερμανού, στην κουβέντα της με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξομολογήθηκκε για τότε που έμεινε έγκυοος: «Ήμουν πολύ μικρή σε ηλικία, 21, δεν υπήρχε περίπτωση εκ των πραγμάτων να το κρατήσω».

Με αφορμή τις αναφορές της Ναταλίας στους άντρες μικρότερης ηλικίας με τους οποίους είχε σχέση κατά καιρούς, η Μαρία Ηλιάκη «φωτογράφισε» τον Μάνο Ιωάννου μέσα από τη φράση της: «Την κυνηγούν οι νεότεροι και ανερχόμενοι».

https://www.youtube.com/embed/t7t3rQGBkOo